ONTMOET HET TEAM

Onze oogartsen

Wij zijn een jonge en dynamische oogartsenpraktijk, met twee jonge oogartsen.

Dr. Van De Moere studeerde af als oogarts in 2003, en startte de oogartsenpraktijk te Meulebeke in 2007.

Dr. Lucas studeerde af als oogarts in 2012 en vervoegde de oogartsenpraktijk te Meulebeke in 2013.

madmediatrinch8863.jpg

Dr. Van De Moere Ann studeerde af als oogarts aan de KUL Leuven in 2003. Daarna deed zij een fellowship in de cataractchirurgie in Torquay, UK, en een fellowship in de medische retina in Newcastle-upon-Tyne, UK, alwaar zij zich specialiseerde in de leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.
Zij startte de privé-praktijk op in Meulebeke in 2007, en associeerde zich in de dienst oogziekten van het Stedelijk Ziekenhuis te Roeselare. Sinds 2015 is zij tevens tewerkzaam in het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt.
Van 2007 tot 2010 was zij tevens tewerkzaam bij Brussels Eye Doctors onder leiding van Dr. Vryghem, alwaar zij zich specialiseerde in de refractieve chirurgie.
Zij heeft bijzondere interesse in de cataractchirurgie, de refractieve chirurgie (LASIK), en de medische retina (o.a. leeftijdsgebonden maculaire degeneratie).

Boek online uw afspraak

 

madmediatrinch8908.jpg

Dr. Lucas studeerde af als oogarts in 2012 aan de UZ Gent. Hij deed een fellowship in de cataractchirurgie in India gedurende 4 maanden. Hij begon als oogarts in Meulebeke in 2013.
Hij associeerde zich in de dienst oogziekten in het Stedelijk Ziekenhuis te Roeselare sedert 2013. Sedert 2015 is hij tevens tewerkzaam in het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt.  Hij heeft speciale interesse in de cataractchirurgie, de ooglidchirurgie, glaucoom en de pediatrische oftalmologie.

Boek online uw afspraak